SystemSURE Plus luminometri on herkkä valodiodiluminometri, joka soveltuu kannettavana ja erittäin systemsure plushelppokäyttöisenä mm. elintarviketeollisuuden, suurkeittiöiden, uimahallitilojen, sairaalatilojen ym. puhtaustason testaamiseen. Kohteen puhtaustaso on mitattuna alle puolessa minuutissa näytteenoton aloittamisesta. Luminometrissa käytetään yleisimmin UltraSnap– ja AquaSnap-testejä, mutta mittari soveltuu myös muiden luminometristen Hygiena-testien kanssa käytettäväksi.

SystemSURE Plus -laitteen kanssa toimitetaan SureTREND -tietokantaohjelmisto, johon on mahdollista systemsure plus luoda näytteenottokohteittain valmiita ajolistoja, jotka syötetään laitteeseen. Tietokantaohjelmiston avulla tulosten käsittely on nopeaa ja helppoa. Ohjelma mahdollistaa lisäksi graafisten raporttien laatimisen erittäin nopeasti esim. eri kohteiden puhtauden kehittymisestä tietyllä aikavälillä.

Tarjoamme tietokantaohjelmiston perusopastusta laitteen hankinnan yhteydessä. Syvemmästä ja omien tarpeiden mukaan räätälöidystä koulutuksesta teemme erillisen tarjouksen.

Net-Foodlab Oy on Hygienan virallinen maahantuoja. Pyydä tarjous myynti@netfood.fi!

Ohjevideo

SystemSURE-luminometrin peruspuhdistus ja positiivikontrollin mittaaminen

Katso myös ohjevideo, kuinka luminometria ja UltraSnap-näytteenottopuikkoja käytetään täältä.