EnSURE Touch


Uusi kosketusnäytöllinen luminometri!
Markkinoiden herkin valodiodiluminometri (herkkyys n. 3-kertainen SystemSUREen verrattuna). Soveltuu kannettavana ja erittäin helppokäyttöisenä mm. elintarviketeollisuuden, suurkeittiöiden, uimahalli-tilojen, sairaalatilojen ym. puhtaustason testaamiseen. Kohteen puhtaustaso on mitattuna alle puolessa minuutissa näytteenoton aloittamisesta. Luminometrissa käytetään yleisimmin UltraSnap-, SuperSnap- ja AquaSnap-testejä, mutta mittari soveltuu myös muiden luminometristen Hygiena-testien kanssa käytettäväksi.Laitteistoon kuuluu SureTrend -tietokantaohjelmisto, johon tulokset siirtyvät Wi-Fin avulla automaattisesti. Tietokantaohjelmiston avulla tulosten käsittely on nopeaa ja helppoa. Ohjelma mahdollistaa lisäksi graafisten raporttien laatimisen erittäin nopeasti esim. eri kohteiden puhtauden kehittymisestä tietyllä aikavälillä.


ensure touch

ensure touch


SystemSURE Plus


Herkkä valodiodiluminometri, joka soveltuu kannettavana ja erittäin helppokäyttöisenä mm. elintarviketeollisuuden, suurkeittiöiden, uimahallitilojen, sairaalatilojen ym. puhtaustason testaamiseen. Kohteen puhtaustaso on mitattuna alle puolessa minuutissa näytteenoton aloittamisesta. Luminometrissa käytetään yleisimmin Ultrasnap- ja Aquasnap-testejä, mutta mittari soveltuu myös muiden luminometristen Hygiena-testien kanssa käytettäväksi.

Laitteistoon kuuluu SureTREND -tietokantaohjelmisto, johon on mahdollista luoda näytteenottokohteittain valmiita ajolistoja, jotka syötetään laitteeseen. Tietokantaohjelmiston avulla tulosten käsittely on nopeaa ja helppo. Ohjelma mahdollistaa lisäksi graafisten raporttien laatimisen erittäin nopeasti esim. eri kohteiden puhtauden kehittymisestä tietyllä aikavälillä.luminometri