hygifood®-laboratoriopalveluilla bakteereista ja mikrobeista vapaa keittiö

hygifood®-laboratoriopalvelumme sisältävät ravintoloille ja keittiöille tarkoitetut mikrobiologiset ja kemialliset tutkimukset, kuten myös allergeenitutkimukset, hygieniatutkimukset sekä tuotteiden steriilitestauksen luminometrisilla pikamenetelmillä. Tarvittaessa testit tehdään myös asiakkaan omissa tiloissa. noutopalvelumme, näytteenottopalvelumme ja raportointipalvelumme toimivat kaikkialla Suomessa. Liikkuva laboratoriopalvelumme ja omavalvonta.fi-palvelumme kattavat myös tuholaistorjunnan, puhdistusvälineet ja kemikaalit.

Suurkeittiön omavalvontapaketti

Peruspaketti sisältää kaksi kertaa vuodessa tehtävän lounassalaatin tai lisäkesalaatin mikrobiologisen tutkimuskokonaisuuden ja neljä kertaa vuodessa tehtävän pintahygieniatutkimuksen.

Pikaruokaravintoloiden omavalvontapaketti

Peruspaketti sisältää kaksi kertaa vuodessa tehtävän lounassalaatin tai lisäkesalaatin mikrobiologisen tutkimuskokonaisuuden ja neljä kertaa vuodessa tehtävän pintahygieniatutkimuksen. Pikaravintoloiden omavalvontapakettiin sisältyy myös kaksi kertaa vuodessa tehtävä pehmisnäytteiden ja pirtelönäytteiden tutkimus.

Elintarvikemyyntipisteen omavalvontapaketti

Elintarvikemyyntipisteen omavalvontapaketti on suunniteltu kattamaan kauppojen lihatiskien ja kalatiskien sekä pienten elintarvikemyyntipisteiden ja kahviloiden omavalvontaan liittyvän laboratoriotutkimusten tarpeen. Siihen sisältyy neljä kertaa vuodessa tehtävä pintahygieniatutkimus.

ravintola

netfood®-kumppanuuspalveluilla koulutusta ja toimintaan tehokkuutta

Ravintoloille netfood®-kumppanuuspalvelut tarjoavat välineitä tuotannon ja toiminnan laatuun liittyviin koulutuksiin ja kehittämistarpeisiin. Ravintoloille suosittuja palveluita ovat muun muassa koulutukset, hygienia- ja laatujärjestelmäauditoinnit, validointipalvelut sekä omavalvonnan ja laatujärjestelmien kehittämisprojektit.