Silmämääräisesti puhtaan näköisellä pinnalla voi olla likaa, jossa mikrobit pääsevät kasvamaan. Säännöllinen puhtausseuranta on parasta laadunhallintaa, ja Hygienan PRO-Clean, MediCheck ja AllerSnappikatesteillä mittaaminen on nopeaa ja vaivatonta. Pikatestit toimivat sellaisenaan, eikä erillistä mittalaitetta tarvita. Kynän kokoiset ja kevyet ”all-in-one” pikatestit antavat tuloksen helposti tulkittavalla värireaktiolla. Testipuikoilla on pitkä säilyvyysaika, ja ne ovat erittäin kustannustehokkaista. Pienillä puikoilla saa näytteen hankalistakin paikoista.

Ympäristöystävällisistä testeistä syntyy jätemuovia jopa 80 % vähemmän, kuin vaihtoehtoisissa menetelmissä, ja käytetyt testit voi hävittää turvallisesti tavallisena sekä- tai energiajätteenä. Helpoimmat testit soveltuvat hyvin mm. siivous- ja tuotantohenkilöstön käyttöön suoraan puhdistusten jälkeen, koska niiden käyttö ei vaadi laboratorio-osaamista.

Allergeenien proteiinijäämätesteissä ja terveydenhuollon käyttöön suunnitellussa proteiinijäämätestissä tarvitaan myös inkubaattori, mutta tuloksen saa silti nopeasti 15-30 minuutissa. Testit ja inkubaattorit saat meiltä, pyydä tarjous!