Covid-19 -koronavirusepidemia on erittäin konkreettisella tavalla tuonut näkyviin toimivien puhdistus- ja desinfiointimenettelyjen merkityksen koko yhteiskunnassa. Sairaaloissa, hoitolaitoksissa ja hoivakodeissa erilaisten kosketuspintojen tehokas puhdistaminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Jos pinnat eivät ole puhtaita ei niitä pystytä kunnolla myöskään desinfioimaan. On tärkeää muistaa, että jos pinnat eivät ole puhtaita ei niitä pystytä kunnolla myöskään desinfioimaan. Likaiset kosketuspinnat muuttuvat nopeasti kontaminaatiopisteiksi, joiden kautta koronavirus voi päästä leviämään.

Systemaattinen käsihygienian varmistaminen on tärkeää, mutta se ei ole yksin riittävä keino puhtauden varmistamiseen. Kosketuspinnat tulee pystyä pitämään puhtaina. Ja tämä on mahdollista vain mittaamalla pintojen puhtautta säännöllisesti sillä ilman toimivaa puhtauden mittaamista puhdistustoimenpiteiden toimivuutta ei pysty varmistamaan – lika näkyy vain silloin, kun sitä on varmasti liikaa!
Net-Foodlab Oy:n maahantuomat Hygiena PRO-Clean -proteiinijäämätestit ja EnSURE -luminometrit tarjoavat nopean, helppokäyttöisen ja kustannustehokkaan tavan erilaisten kosketuspintojen puhdistuksen varmistamiseen. Ne toimivat yhtä hyvin välinehuollon, hoitotilojen kuin ruokahuollonkin puhtauden varmistamisessa. Niin COVID-19 -epidemian aikana kuin sen jälkeenkin.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää. Kysy myös mahdollisuudesta vuokrata Hygiena EnSURE -luminometri koekäyttöön. Takaamme, että et pety!