Tuotantohygienian pikatestaus on merkittävästi perinteisiä mittaustapoja nopeampaa. Tämä mahdollistaa tuotantohygienian hallinnan ja mittaustulosten hyödyntämisen merkittävän tehostamisen. Pikatestauksen käyttö onkin tehokas työkalu puhdistusprosessien kehittämisessä. Koulutuksessa käydään läpi erilaisten pikatestausmenetelmien ominaisuuksia ja niiden tuottaman tiedon hyödyntämistä. Fokus on mittaustulosten hyödyntämisessä ja se antaa työkaluja esimerkiksi elintarvikeyritysten tuotantohygienian ja allergeenihallinnan tarkoituksiin.
Koulutus soveltuu elintarviketuotannon ja suurkeittiöiden laadun, elintarviketurvallisuuden ja puhdistusprosessien hallinnan kanssa työskenteleville. Se on tarkoitettu uusille ja tuleville laatuvastaaville ja näytteenoton vastuuhenkilöille, mutta se toimii hyvänä päivityksenä myös jo jonkin aikaa laatuvastuuasemassa työskennelleille ammattilaisille.
Koulutuksen vetää Tuomas Virtalaine, FM ja sertifioitu Lead Auditor, jolla on yli 25 vuoden kokemus elintarviketurvallisuusjärjestelmien auditoinneista ja kehittämisestä. Tuomas on parantanut monenlaisten organisaatioiden toimintaa ja kehittänyt elintarviketurvallisuuskulttuuria käytännönläheisesti. Hänen koulutuksensa tarjoaa osallistujille arvokkaita näkemyksiä ja selkeitä menetelmiä, jotka ovat helposti sovellettavissa omassa työssä.
• Aika: 30.09. klo 09:30-12:00
• Paikka: etäkoulutus
• Hinta: 295€ / hlö (+ alv. 25,5%)
• Kouluttaja: Tuomas Virtalaine, Johtava arvioija