Tuotantohygienian pikatestaus on merkittävästi perinteisiä mittaustapoja nopeampaa. Tämä mahdollistaa tuotantohygienian hallinnan ja mittaustulosten hyödyntämisen merkittävän tehostamisen. Pikatestauksen käyttö onkin tehokas työkalu puhdistusprosessien kehittämisessä. Koulutuksessa käydään läpi erilaisten pikatestausmenetelmien ominaisuuksia ja niiden tuottaman tiedon hyödyntämistä. Fokus on mittaustulosten hyödyntämisessä ja se antaa työkaluja esimerkiksi elintarvikeyritysten tuotantohygienian ja allergeenihallinnan tarkoituksiin.
Koulutus soveltuu elintarviketuotannon ja suurkeittiöiden laadun, elintarviketurvallisuuden ja puhdistusprosessien hallinnan kanssa työskenteleville. Se on tarkoitettu uusille ja tuleville laatuvastaaville ja näytteenoton vastuuhenkilöille, mutta se toimii hyvänä päivityksenä myös jo jonkin aikaa laatuvastuuasemassa työskennelleille ammattilaisille.
Kouluttajana toimii FM Sanni Kivinen, joka on elintarvikekemian asiantuntija ja joka on työskennellyt myös elintarviketurvallisuus- ja laatujärjestelmien ja mikrobiologian parissa.
• Aika: 27.11. klo 09:30-12:00
• Paikka: etäkoulutus
• Hinta: 295€ / hlö (+ alv. 25,5%)
• Kouluttaja: Sanni Kivinen, laatuassistentti