18.11. klo 12:30 – 16:00 BRCGS Food Issue 9 – Rakenne, vaatimukset ja käytännöt

Tämä koulutus tarjoaa kattavan yleiskatsauksen BRCGS Food Issue 9 -standardin rakenteeseen ja vaatimuksiin sekä auditointikäytäntöihin.

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille selkeä ymmärrys standardin käytännön soveltamisesta ja toiminnasta.
Koulutus soveltuu erinomaisesti sekä uudempien työntekijöiden perehdyttämiseen että jo standardin tuntevien osaamisen päivittämiseen ja kehittämiseen. Lisäksi koulutuksessa käsitellään BRC-hygienia-alueiden luokittelua sekä eri tuoteryhmiin liittyviä vaatimuksia, jotka ulottuvat laajalle.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus on suunnattu laatu- ja elintarviketurvallisuuspäälliköille, auditointeihin valmistautuville henkilöille, BRCGS Food Issue 9 -standardien parissa työskenteleville ammattilaisille, tuotannon asiantuntijoille sekä elintarviketurvallisuuden konsulteille.

Lisäksi Koulutus tukee HACCP-ryhmän jäsenien osaamista, sopii tuotantoesimiehille ja koko ylimmälle johdolle. BRCGS vaatimukset ulottuvat organisaatioissa erittäin laajalle ja koskevat myös esimerkiksi hankintaa sekä myyntiäkin.

Koulutuksen vetäjä

Tuomas Virtalaine on elintarvikekemisti ja kansainvälisesti sertifioitu Lead Auditor (BRCGS Food, FSSC 22000 ja ISO 22000), jolla on yli 25 vuoden kokemus elintarviketurvallisuuden kehittämisestä ja laatujärjestelmien auditoinneista. Hän on suorittanut yli 700 auditointia eri elintarviketeollisuuden sektoreilla ja toiminut elintarvikevalvonnan asiantuntijana Oiva-tarkastajana.

Hänen asiantuntijuutensa korostuu BRCGS Food -standardin käytännön osaamisessa ja laaja-alaisessa ymmärryksessä.

Hinta

395 €

+ALV

Toteutustapa

Etäkoulutus

Ajankohta

18.11

12:30-16:00

    Ilmoittaudu koulutukseen tästä:






    Huomioi myös ryhmäalennus: Jos samasta yrityksestä osallistuu useampi henkilö samaan koulutukseen,
    saatte -15 % alennuksen toisesta osallistujasta eteenpäin.