10.10. klo 08:30 – 12:00 Sisäisen auditoijan peruskoulutus

Koulutuksen aluksi käydään läpi perustelut sille, miksi sisäiset auditoinnit ovat keskeisessä roolissa yrityksen toiminnan kehittämisessä. Tämän jälkeen perehdytään siihen minkälaisia vaatimuksia BRCGS Food Issue 9, FSSC 22000 v6 ja IFS Food v8 -standardit asettavat sisäisille auditoinneille. Koulutuksen loppuosa käytetään auditoinnin suunnitteluun ja auditoijan oman toiminnan kehittämiseen.
Koulutuksen päätteeksi järjestetään testi, jonka hyväksytysti suorittaneet saavat virallisen todistuksen koulutuksen suorittamisesta.

Kenelle koulutus sopii?
Sisäisen auditoijan peruskoulutus on suunnattu yritysten sisäisille auditoijille, HACCP-ryhmän jäsenille, laatupäälliköille sekä kaikille, jotka vastaavat elintarviketurvallisuuden ja laadunhallinnan kehittämisestä. Sopii erityisesti niille, jotka työskentelevät BRCGS-, FSSC- ja IFS-standardien parissa. Koulutus sopii myös henkilöille, jotka tekevät toimittaja-auditointeja.

Miksi tämä koulutus on hyödyllinen?
Koulutus antaa osallistujille konkreettisia työkaluja auditointien suunnitteluun, toteutukseen ja kehittämiseen. Lisäksi se varmistaa, että organisaation sisäiset auditoinnit täyttävät BRCGS-, FSSC- ja IFS-standardien vaatimukset. Tämä tekee koulutuksesta hyödyllisen kaikille, jotka haluavat parantaa organisaationsa laadunhallinnan ja elintarviketurvallisuuden käytäntöjä.

Kouluttaja:
Tomi Mattila on elintarvikekemisti ja sertifioitu Lead Auditor (BRCGS Food, FSSC 22000, ISO 22000), jolla on yli 25 vuoden kokemus elintarviketurvallisuuden kehittämisestä, auditoinneista ja koulutuksista. Hän on erikoistunut laatu- ja elintarviketurvallisuusjärjestelmien rakentamiseen ja toimii tällä hetkellä kehityspäällikkönä Net-Foodlab Oy:ssä.

• Aika: 10.10. aamupäivä klo 08:30-12:00
• Paikka: etäkoulutus
• Hinta: 395€ / hlö (+ alv. 25,5%)
• Kouluttaja: Tomi Mattila, johtava arvioija

    Ilmoittaudu koulutukseen tästä:






    Huomioi myös ryhmäalennus: Jos samasta yrityksestä osallistuu useampi henkilö samaan koulutukseen,
    saatte -15 % alennuksen toisesta osallistujasta eteenpäin.