Tuotantoon ja laadunhallintaan liittyvät ongelmat ja poikkeamat tulee sekä tunnistaa että analysoida, jotta niiden juurisyy voidaan poistaa. Tätä prosessia kutsutaan juurisyyanalyysiksi ja sen tavoitteena on löytää sellaiset korjaavat toimenpiteet, joiden avulla havaitusta ongelmasta päästään kokonaan eroon.
Koulutuksessa käydään esimerkkien ja harjoitusten avulla läpi sekä juurisyyanalyysin toimintaa että analysointiin käytettäviä työkaluja. Koulutuksen tavoitteena on antaa yritysten HACCP-ryhmän jäsenille ja tuotantoesihenkilöille käytännönläheisiä työkaluja havaittujen ongelmien poistamisen.
Koulutus sopii HACCP-ryhmän jäsenille, tuotannon esihenkilöille, laatupäälliköille ja kaikille, jotka vastaavat elintarviketurvallisuuden tai laadunhallinnan kehittämisestä. Juurisyyanalyysi auttaa tunnistamaan ongelmien todelliset syyt ja löytämään pysyviä ratkaisuja.
Kouluttaja Tomi Mattila on elintarvikekemisti ja elintarviketurvallisuusasiantuntija, jolla on yli 25 vuoden kokemus elintarviketeollisuuden järjestelmien kehittämisestä, auditoinneista ja koulutuksista. Hän on sertifioitu BRCGS Food, FSSC 22000 ja ISO 22000 Lead Auditor, ja hänen asiantuntemuksensa kattaa erityisesti laadunhallinnan ja ongelmanratkaisun prosessit.
• Aika: 06.11. aamupäivä klo 08:30-12:00
• Paikka: etäkoulutus
• Hinta: 395€ / hlö (+ alv. 25,5%)
• Kouluttaja: Tomi Mattila, johtava arvioija