MicroSnap on kehitetty mikro-organismien entistä helpompaan testaamiseen. Patentoidussa SnapValve™ -laitteessa on tarkka määrä spesifistä rikastuslientä, joka on käyttövalmis sekä tuote- että pintanäytteille. Rikastuslaitteessa on sisäänrakennettu pipetti, joka mahdollistaa rikastetun näytteen siirroon kätevästi ja tehokkaasti luminometriin luettavaksi. Menetelmän avulla vähennät myös käytettävien tarvikkeiden ja niistä tulevan jätteen määrää, säästät laboratoriokustannuksissa ja saat tuotteesi nopeasti myyntiin.

Kaikki testaamiseen tarvittavat välineet, kuten luminometrit ja inkubaattorit, saat myös meiltä.

MicroSnap ™ e. Coli, MicroSnap Coliform™ ja MicroSnap ™ TVC ovat läpikäyneet AOAC:n Performance Tested -validoinnin. Lisätietoja löydät sivulta http://members.aoac.org/aoac_prod_imis/AOAC_Member/RICF/RIPTM_M.aspx.

MicroSnap Entero, Coliform, e. Coli, Total

Mikrobispesifinen bioluminogeeninen testi Enterobakteerien, Coliformin, e. Colin ja kokonaisbakteerien testaamiseen Hygiena luminometreilla (suositus EnSURE). Testi soveltuu sekä pinnoille, vesille että tuote- ja raaka-ainenäytteille. Testiaika tyypillisesti 4-8 h riippuen tavoitellusta toteamisrajasta. Myyntierä 100 kpl.