Siirry sisältöön
Net-Foodlab Oy
  • Etusivu
  • Palvelut ja tuotteet
    • Elintarviketurvallisuus asiantuntevasti
    • Laboratorio
      • Tutkimukset ja paketit
      • Pakkausmerkinnät
      • Myyntikelpoisuus
      • Ravintosisältö
      • Näytteenottosuunnitelma
      • Analytiikan laatukäsikirja
      • hygifood® Sopimusasiakkuus
      • näytelomake ja ohjeet
    • Asiantuntijapalvelut
      • netfood® Auditointipalvelu
      • netfood® Laatuasiantuntija
      • netfood® Laatukonsultointi
      • netfood® Manager
      • netfood® Support
      • Laatujärjestelmien rakentaminen
    • Laadun tukipalvelut
      • netfood® Q-Space
      • netfood® Kulttuurikysely
      • Puhdistusten validointi
      • Tietoa standardeista
    • Pikatestit
      • Allergeenitestit
        • AlerTox Sticks®
        • AllerFlow Gluten
        • GlutenTox® Pro
        • AllerSnap™
      • Patogeenitestit
        • InSite® Listeria
        • InSite® Listeria mono Glo
        • InSite® Salmonella
      • Pintapuhtaustestit
        • Hygiena PRO-Clean®
        • Hygiena MediCheck™
        • Hygiena SpotCheck PLUS
      • Luminometrit
        • SystemSURE Plus™ -luminometri
        • EnSURE Touch -luminometri
        • Luminometrien kalibrointi ja huolto
        • UltraSnap® ATP-testi
        • SuperSnap® ATP-testi
        • AquaSnap® ATP-testi
        • MicroSnap® ATP-testi
        • ZymoSnap® ATP-testi
      • hygifood® ATP -palvelu
    • Analysaattorit
      • Biosystems Y15
      • BAX Q7 PCR
      • FoodProof PCR-kitit
      • CellScan Innovate
  • Koulutukset
    • Koulutuskalenteri
    • Yrityskohtaiset koulutukset
    • Johdon laatukoulutus
    • Luminometrikoulutus
  • Yritys
    • Ajankohtaista
    • Asiakastarinat
    • Asiakasryhmät
    • Blogi
  • Ota yhteyttä
  • Ohjeet ja lomakkeet
  • Englanti

Blogi

Etusivu » Blogi
Kuva elintarvikelinjastosta, jonka päällä teksti "high risk"

5 yleisintä riskiä elintarviketurvallisuudessa

Elintarviketurvallisuus on kaiken ruoan tuotannon ja käsittelyn perusta. Sen ansiosta voimme luottaa siihen, että syömämme ruoka…
Lue lisää

Laatupoikkeamat ja juurisyyanalyysi elintarvikealalla

Mitä ovat laatupoikkeamat elintarvikealalla ja miten juurisyyanalyysi auttaa hallitsemaan ja ehkäisemään niitä tehokkaasti?
Lue lisää
Ihminen tuskastuneena miettimässä, mitä lyhenteet tarkoittavat.

HACCP, VACCP ja TACCP — AARGH! mistä ihmeestä on kyse?

Mitä nämä lyhenteet tarkoittavat ja miten ne yhdessä varmistavat kuluttajalle turvalliset tuotteet?
Lue lisää

Elintarviketurvallisuuskulttuuri — mitä se tarkoittaa ja miten sitä rakennetaan?

Turvallisuuskulttuuri ei synny itsestään — se rakennetaan yhdessä. Opi, mistä aloittaa ja miten varmistaa henkilöstön sitoutuminen.
Lue lisää
Henkilö tekemässä omavalvontaan kuuluvaa tarkastusta salaateista.

Miksi omavalvonta kannattaa ottaa tosissaan — ja miten päästä alkuun

Omavalvonta ei ole pelkkä velvoite — se on yrityksesi turvaverkko. Opi rakentamaan järjestelmä, joka suojaa brändiä…
Lue lisää

BRCGS, IFS vai FSSC 22000 — mikä elintarviketurvallisuusstandardi sopii meille?

Elintarviketurvallisuusstandardin valinta voi tuntua haastavalta — näin löydät yrityksellesi sopivan vaihtoehdon.
Lue lisää
  • Edellinen
  • 1
  • 2
  • Seuraava

Tietoa tuotteista ja hinnoista:

myynti@netfood.fi  
+358 50 463 0160

Osoite:

Voimakatu 19
20520
Turku

Yhteystiedot:

+358 458491333
toimisto@netfood.fi

Y-tunnus:
1105996-4

Tietosuojaseloste

© 2025 - Net-Foodlab Oy - Sollertis