netfood®-kumppanuuspalveluista löytyy ratkaisu elintarviketeollisuuden ja ravintoloiden laadunhallinnan tarpeisiin. Palveluihimme kuuluvat hygienia-auditoinnit ja -koulutukset, omavalvontajärjestelmät, elintarviketurvallisuusjärjestelmät (ISO 22000, FSSC 22000, BRC, IFS) sekä erityyppiset kehittämis- ja validointiprojektit aina laadunhallinta- ja laboratoriotoimintojen ulkoistuksiin saakka. Hyödynnä laajaa osaamistamme ja vapauta yrityksesi resursseja omaan ydinliiketoimintaasi!

Tehokasta apua laadunhallinnan kehittämiseen

Osaavalla yritysprojekteihin erikoistuneella tiimillämme on kokemusta myös alueellisten TE-keskusten ja TEKESin rahoittamista kehittämishankkeista sekä yhteistyöstä korkeakoulujen kanssa. Olemme toteuttaneet menestyksellisesti erityyppisiä tuotekehitykseen, hygieniaosaamiseen, puhtaanapitoon ja laadunhallintaan liittyviä kehittämisprojekteja sekä laboratorio- ja laadunhallintatoimintojen ulkoistamisia.

Koulutuspalvelut

Koulutuksen aiheita ovat mm. tuotanto- ja työskentelyhygienia, omavalvonta sekä HACCP-järjestelmät. Perinteiset hygieniaosaamiskoulutukset sekä hygieniaosaamisen ylläpitoon ja kehittämiseen tähtäävät jatkokoulutukset saat myös meiltä.

Vuokraa laatupäällikkö ja/tai -asiantuntija

Net-Foodlab Oy vuokraa laatupäällikköä ja -asiantuntijoita pk-elintarvikeyritysten käyttöön kustannustehokkaana täsmäpalveluna. Kokeneet ammattilaisemme Lead Auditor Tuomas Virtalaine (ISO 22000, FSSC 22000, BRC Food ja ISO 9001), Lead Auditor Tomi Mattila (ISO 22000, FSSC 22000 ja ISO 9001) ja tekninen arvioija Anu Johansson (SFS-EN ISO/IEC 17025) ovat käytettävissänne niin erilaisissa kehittämishankkeissa kuin elintarviketurvallisuus- ja laboratoriojärjestelmien ylläpidossakin. Miksi palkata oma päällikkö, kun meiltä saat juuri teidän yritykseenne tarvittavan osaamisen aina tarpeen mukaan.

Ulkoistusratkaisut

Meiltä voit vuokrata kokeneen laatu- ja laboratoriopäällikön sekä suunnittelu- ja toteutusavun laboratoriotoimintojen ulkoistamiseksi. Ulkoista laadunvarmistus joko osittain tai kokonaan osaavalle asiantuntijatiimillemme.

Jätä yhteydenottopyyntö täältä!