Yritysten elintarviketurvallisuusjärjestelmät jäävät usein vain laadun työkaluiksi. BRCGS Food, FSCC 22000 ja IFS Food -standardien mukaiset järjestelmät ovat (tai ainakin niiden pitäisi olla) mitä suurimmassa määrin myös ylimmän johdon työkaluja. Ne vaikuttavat niin toimittajahallintaan, kommunikaatioon kuin resurssointiinkin tavalla, jota ei pitäisi jättää vain laadunhallinnan vastuulle. netfood® Manager on kehitetty ylimmän johdon tueksi elintarviketurvallisuusjärjestelmän hallintaan ja hyödyntämiseen. Koska standardit asettavat merkittäviä vastuita ylimmälle johdolle, niin miksi järjestelmän toimintaa ei kehitettäisi myös ylimmän johdon työkaluna?

Miten netfood® Manager toimii?

  • Puolen vuoden mittainen projekti, jossa kaksi yhden päivän mittaista analyysi- ja konsultointikäyntiä sekä kolme 2 tunnin mittaista seurantapalaveria (etäpalaveri)

  • Ensimmäisen päivän aikana analysoidaan järjestelmän toimivuus, käytännöt ja hyödyntäminen ylimmän johdon näkökulmasta.

  • Toisen päivän aikana määritetään asiakastarpeen mukaiset toimenpiteet laadunhallintajärjestelmän ja/tai seurantamenettelyjen kehittämiseksi.

  • Seurantapalaverien aikana varmistetaan tilanteen kehittyminen haluttuun suuntaan ja tarvittaessa muokataan toimenpiteitä.

Kenelle netfood® Manager sopii?

  • Yrityksille, joiden elintarviketurvallisuusjärjestelmä ei kunnolla tue yrityksen liiketoimintaa

  • Yrityksille, jotka tarvitsevat ideoita ja apua nykyisen järjestelmän kattavuuden ja resurssien hallintaan tai kehittämiseen

  • Yrityksille, jotka kaipaavat tukea uusien vastuuhenkilöiden sisäänajoon esim. tuoteväärennösten tai elintarviketurvallisuuden hallinnan näkökulmasta.

Älä hyväksy puutteellista elintarviketurvallisuusjärjestelmän toimintaa ja hyödyntämistä. Ota meihin yhteyttä tänään, ja katsotaan miten netfood® Manager voi auttaa juuri sinun liiketoimintaasi!