Ulkoistusratkaisut

Vapauta resursseja ja ulkoista.

Helpotusta resurssiongelmiin

netfood®-kumppanuuspalvelut vapauttavat resursseja ydinliiketoimintaan. Palvelut rakennetaan aina kyseisen tarpeen mukaisesti, ja ne voivat sisältää esimerkiksi vastuuhenkilöresurssien vuokrausta, laboratoriotoimintojen ja laatutiedon käytettävyyden kehittämistä tai kokonaisten laatu- ja laboratoriotoimintojen ulkoistuksia.

Vastuuhenkilövuokraus

Net-Foodlab Oy tarjoaa elintarviketeollisuudelle kustannustehokkaan tavan vahvistaa laadunvarmistus- ja laboratorioresursseja aina tarpeen mukaan. netfood®-vastuuhenkilövuokraus on usein tehokkain ratkaisu esimerkiksi laboratorio- tai laatupäällikköresurssien tarpeeseen.

Laboratoriotoiminnan kehittäminen

Net-Foodlab Oy tarjoaa kattavat palvelut laboratoriotoimintojen toiminnan ja kannattavuuden kehittämiseen. Uudet netfood®Laboratory Analysis -palvelut on kehitetty sekä teollisuuden että julkisyhteisöjen tarpeisiin.

Menetelmäkehitys-, validointi- ja akkreditointipalvelut

Uusien analyysimenetelmien käyttöönottoa hidastaa usein laboratorioiden resurssipula. Sama syy hidastaa myös käytettävien menetelmien validointia, jota tarvitaan esimerkiksi laboratorion akkreditointia tai muuta hyväksyntää varten. Net-Foodlab Oy tarjoaa ratkaisut menetelmien käyttöönottoon, validointiin ja tarvittaessa aina akkreditointiin saakka avaimet käteen -pakettina.

Laboratoriotoimintojen ulkoistusratkaisut

Jos laboratoriotoiminta ei ole yrityksen ydinosaamista, se kannattaa ulkoistaa. Net-Foodlab Oy tarjoaa asiakkaan liiketoimintaa tukevat ratkaisut sekä tietojärjestelmäpalvelut teollisuuden laboratorioiden ja laadunvarmistuksen ulkoistuksiin.

Lue myös Net-Foodlab Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Virtalaineen artikkeli ulkoistamisen ja yhteistyön eduista ja haitoista (Elintarvike ja Terveys -lehti, 1/2010).

TUOTEKUVAUKSET:

Tuoteryhmät

Miksi Net-Foodlab Oy?

  1. Osaaminen: Laadunhallinnan ja analytiikan ammattilainen
  2. Yrittäjävetoisuus: Joustavuus ja hyvä palvelu ovat kunnia-asia
  3. Luotettavuus: FINAS-akkreditointi ja AAA-luottoluokitus