Omavalvontakoulutus

Omavalvonnan ja laadunhallinna perusteet tutuiksi.

Elintarvikealan yritysten henkilöstön osaaminen on avainasemassa toiminnan laadun varmistamisessa. Henkilöstön tulee tuntea omavalvonnan ja laadunhallinnan perusteet sekä omaa yritystä ja omia työtehtäviä koskevat laadunhallinnan erityispiirteet. Näin varmistetaan tuotannon joustava ja laadukas toiminta. Tarjoamamme omavalvontakoulutuspaketit ovat helppo ja tehokas tapa varmistaa, ylläpitää ja kehittää tätä osaamista.

Omavalvontakoulutus koostuu aina yleisestä laadunhallintaosiosta ja yrityskohtaisesti räätälöitävästä osiosta. Yhdessä nämä kaksi koulutuskokonaisuutta varmistavat henkilöstön omavalvontaosaamisen ja toimivat samalla merkittävänä sitouttamis- ja motivointitekijänä auttamalla henkilöstöä ymmärtämään koko yrityksen toimintaa ja oman työn vaikutusta siihen.

Omavalvontakoulutuksen laajuus riippuu yrityksen koosta, toiminnan luonteesta sekä henkilöstön koulutustaustasta. Perusvaihtoehtoja koulutukselle ovat kala-, liha-, maito- ja muun alan yritykset, suurkeittiöt, alkutuotanto sekä muu elintarviketeollisuus.

Hygieniaosaamiskoulutus

Omavalvontakoulutukseen sisältyy myös hygieniaosaamiskoulutus ja sen osana hygieniapassin suorittaminen. Lue lisää.

Tuoteryhmät

Miksi Net-Foodlab Oy?

  1. Osaaminen: Laadunhallinnan ja analytiikan ammattilainen
  2. Yrittäjävetoisuus: Joustavuus ja hyvä palvelu ovat kunnia-asia
  3. Luotettavuus: FINAS-akkreditointi ja AAA-luottoluokitus