Liikkuva laboratorio

Suoraan ovelle kaikkialla Suomessa.

Liikkuvalaboratorio.fi

Oikein rakennettu omavalvonta koostuu elintarviketurvallisuuteen liittyvien toimintojen ohjauksesta, tuotetutkimuksista sekä näitä tukevasta pintahygieniavalvonnasta. Tämän kokonaisuuden ja sen osien toiminnan tehostamiseksi on kehitetty Liikkuva laboratorio -palvelu. 

Kaikki yhtenä kokonaisuutena ja suoraan ovelle toimitettuna missä päin Suomea tahansa - tämän helpommin ja tehokkaammin ei omavalvontapalveluja voi hankkia!

Liikkuvan laboratorion peruspalvelut

  • Pintahygieniatutkimukset ja näytteenotto EVIRAn ohjeiden mukaisesti
  • Vesi-, ympäristö- ja elintarviketutkimukset EVIRAn ohjeiden mukaisesti
  • Elintarviketilojen hygieniatarkastukset ja sen pohjalta tehtävä konsultointi

Palveluun voidaan liittää myös esimerkiksi tulosten raportointi valvovalle viranomaiselle, omavalvonnan kehittäminen sekä henkilökunnan omavalvonta- ja hygieniakoulutukset.

Liikkuvan laboratorion suurkeittiöpalvelu

Ravintoloille, hotelleille ja muille suurkeittiöille on kehitetty erillinen Liikkuvalaboratorio.fi-suurkeittiöpalvelu, joka on Net-Foodlab Oy:n, Diverseyn ja Haittaeläintorjunta Oy:n erikseen tälle kohderyhmälle tuottama palvelukokonaisuus. Siinä yhdistyvät Diverseyn keittiö- ja asiakastilojen toiminnan kehittämiseen luotu SafeKeyTM-konsepti sekä Net-Foodlab Oy:n omavalvontajärjestelmien kehittämiseen luodut kumppanuuspalvelut ja hygieniahallinnan laboratoriopalvelut.

Suurkeittiöpalveluun kuuluvat edellä mainittujen Liikkuvan laboratorion peruspalvelujen lisäksi mm. pesuaine- ja siivousvälineiden konsultointi, pesukoneiden tarkastus ja huolto sekä asiakastilojen tarkastukset.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää Liikkuva laboratorio -palvelusta!

Tuoteryhmät

Miksi Net-Foodlab Oy?

  1. Osaaminen: Laadunhallinnan ja analytiikan ammattilainen
  2. Yrittäjävetoisuus: Joustavuus ja hyvä palvelu ovat kunnia-asia
  3. Luotettavuus: FINAS-akkreditointi ja AAA-luottoluokitus