hygifood® ATP -pintahygieniapalvelu

Nopea tiedonsaanti on ensiarvoisen tärkeää pintahygienian valvonnassa. Kun tulokset saadaan heti näytteenoton jälkeen, voidaan kohde tarvittaessa puhdistaa uudelleen ja näin olennaisesti vähentää kontaminaatioriskiä.

Diagnostiikkalaitteiden ja pikatestien (esim. Hygiena SystemSURE ja UltraSnap) avulla pintahygienian laadunhallinta on nopeaa. Mikäli et halua investoida laitteisiin, suosittelemme ratkaisuksi hygifood® ATP -palvelua. Se on pintahygienian valvontaan kehitetty nopea ja helppokäyttöinen tutkimus- ja raportointikokonaisuus. Palvelu on Suomen ensimmäinen FINAS-akkreditoitu pikamenetelmä pintahygienian hallintaan, ja se soveltuu erinomaisesti niin suurkeittiöiden, elintarviketeollisuuden kuin viranomaistenkin käyttöön.

Palvelu sisältää näytteenottovälineet, toimituksen, näytteiden palautuskuoren sekä raportoinnin. Laitetta ei tarvita, vaan pelkät näytteenottopuikot riittävät – ei tarvetta laiteinvestoinneille!

Toimi näin:

1. Tilaa tarvitsemasi määrä näytteenottopaketteja. Paketit sisältävät kaiken näytteenotossa tarvittavan materiaalin:

  • halutun määrän näytteenottopuikkoja (esim. 10, 20 tai 30 kpl),
  • näytteenotto-ohjeet,
  • näytteenottolomakkeen, 
  • lisätilauslomakkeen ja 
  • postitusvalmiin palautuskuoren.

2. Ota pintanäytteet, täytä näytteenottolomake ja laita kuori postiin. Postimaksu on valmiiksi maksettu. Kun kuori lähtee postin mukana eteenpäin vielä näytteenottopäivänä, niin tulokset valmistuvat jo seuraavan työpäivän aikana!

 
3. Näytteet analysoidaan laboratoriossa niiden saapumispäivänä ja tutkimustodistus raportteineen toimitetaan joko postitse tai PDF-tiedostona sähköpostitse.

Tuoteryhmät

Miksi Net-Foodlab Oy?

  1. Osaaminen: Laadunhallinnan ja analytiikan ammattilainen
  2. Yrittäjävetoisuus: Joustavuus ja hyvä palvelu ovat kunnia-asia
  3. Luotettavuus: FINAS-akkreditointi ja AAA-luottoluokitus