Elintarviketutkimukset

Tunnista elintarvikeriskit ja hallitse niitä.

Omavalvonta edellyttää elintarvikeriskien tunnistamista ja riskien hallintaa. Tärkeitä riskienhallintakeinoja ovat erilaiset elintarviketutkimukset, jotka antavat tietoa elintarvikevalmistuksen onnistumisesta ja toisaalta raaka-aineiden laadusta.

Elintarvikkeiden omavalvontatutkimukset

Tarjoamme elintarvikealan yritysten omavalvonnan tarpeisiin kattavan valikoiman mikrobiologisia, kemiallisia ja fysikaalisia analyysipalveluja. Omavalvonnan laboratoriotutkimustarpeet vaihtelevat yrityskohtaisesti niin tuotannon, tuotteiden kuin vuodenaikojenkin mukaan.

Analyysimenetelmiimme kuuluvat perinteiset ja pikamenetelmät. Rakennamme palveluistamme asiakkaan tarpeiden mukaisen tehokkaan ja taloudellisen kokonaisuuden. Paras tulos saadaan pitkäjänteisellä yhteistyöllä määrittämällä sopivimmat mittauskohteet ja -menetelmät.

Asiakkaanamme saat käyttöösi laaja-alaisen kokemuksemme ja osaamisemme erityyppisten bio-, elintarvike- ja kemian alan yritysten toimintaympäristöistä, analyysitarpeista ja kehittämiskohteista. Tuotamme myös yritys- ja tuotekohtaisia menetelmiä sekä sovelluksia erityistarpeisiin.

Tuoteryhmät

Miksi Net-Foodlab Oy?

  1. Osaaminen: Laadunhallinnan ja analytiikan ammattilainen
  2. Yrittäjävetoisuus: Joustavuus ja hyvä palvelu ovat kunnia-asia
  3. Luotettavuus: FINAS-akkreditointi ja AAA-luottoluokitus