Hygiena SpotCheck Plus™

Glukoosi- ja laktoositesti keittiöihin ja myymälöihin pintapuhtauden varmistamiseen.
  • Glukoosi- ja laktoositesti suurkeittiöiden, elintarvikemyymälöiden ja pienten elintarvikeyritysten pintapuhtauden varmistamiseen: missä vain maitoa, viljaa, vihanneksia tai hedelmiä käsitellään.
  • Käyttöön ei tarvita mittalaitetta kuten luminometriä.
  • Perustuu värireaktioon, mittausaika noin 1 minuutti.
  • Käyttöohje: Hygiena SpotCheck Plus (ladattava pdf).
  • Esite: Hygiena SpotCheck Plus™ (ladattava pdf).

Hygiena SpotCheck Plus™ -hygieniapikatesti

SpotCheck Plus™ on heti käyttövalmis värireaktioon perustuva pikatesti pinnan likaisuuden mittaamiseen. SpotCheck Plus™ tunnistaa tutkittavalle pinnalle mahdollisesti jääneet glukoosi- ja laktoosijäämät. Se sopii erityisen hyvin pintahygieniatestiksi elintarviketeollisuuteen, jossa käsitellään glukoosia tai laktoosia sisältäviä tuotteita.

Kynän kokoista ja näköistä testipuikkoa on helppo käyttää. Testin toiminta perustuu sokereille spesifiseen värireaktioon, eikä erillistä laitetta sen käyttöön tarvita. Pienikokoisuuden ja materiaalivalintojen ansiosta se on myös ympäristöystävällinen sekä edullinen muihin menetelmiin verrattuna.

Erinomaiset ominaisuudet

  • All-in-one: kaikki tarvittava yhdessä puikossa – erillistä laitetta ei tarvita. Yksinkertainen, nopea ja helppokäyttöinen.
  • Väriä muuttava reagenssi puikossa: kätevä napsautusmekanismi.
  • Luotettavat tulokset 60 sekunnissa. Tulosten tulkinta helppoa selkeän värireaktion ansiosta.
  • Testipuikko valmiiksi kostutettu.
  • Pitkä säilyvyysaika. Säilyy 12 kk jääkaappilämpötilassa (2–8 °C).
  • Etiketti merkintöjä varten.
  • Kustannustehokas verrattuna muihin menetelmiin.
  • Ympäristöystävällinen: jätemuovia syntyy jopa 80 % vähemmän kuin vaihtoehtoisissa menetelmissä.

Pakkauskoot

Peruspakkaus 100 kpl puikkoja / ltk. Peruspakkaus jaettavissa 25 kpl välein eli 25 kpl, 50 kpl tai 75 kpl toimituksiin.

Käyttökohteita

SpotCheck Plus™ on glukoosi- ja laktoositesti suurkeittiöiden, elintarvikemyymälöiden ja pienten elintarvikeyritysten pintapuhtauden varmistamiseen. Pikatesti soveltuu erityisen hyvin kohteisiin, joissa käsitellään esimerkiksi kasvis- ja hedelmätuotteita, kastikkeita tai marinadeja. Laktoosidetektion ansiosta se soveltuu käytettäväksi myös esimerkiksi juustoloissa ja maidontuotantotiloilla. Lisäksi käyttökohteita ovat mm.

  • elintarvikeliikkeiden liha- ja kalatiskien puhtausvalvonta,
  • terveysvalvontaviranomaisten suorittama puhtausvalvonta,
  • siivousliikkeiden siivoustulosten varmistaminen ja
  • pk-elintarvikeyrityksien pintapuhtauden rutiinivalvonta.

Tuoteryhmät

Miksi Net-Foodlab Oy?

  1. Osaaminen: Laadunhallinnan ja analytiikan ammattilainen
  2. Yrittäjävetoisuus: Joustavuus ja hyvä palvelu ovat kunnia-asia
  3. Luotettavuus: FINAS-akkreditointi ja AAA-luottoluokitus