Hygiena-pikatestit pintapuhtauteen

hygiena

Elintarviketeollisuudelle, suurkeittiöille ja terveydenhuoltoon

Hygienan tuotevalikoima kattaa niin luminometrit, ATP-testit, hygieniapikatestit kuin allergeenijäämätestitkin. Meiltä löytyy oikea vaihtoehto elintarvikesektorin kaikkiin testaustarpeisiin tuotantotilojen pinnoista ja prosessivesistä aina tuotenäytteisiin saakka.

Lue lisää laatu- ja avainasiakaspäällikkömme Anu Johanssonin artikkelista Kehittyvä Elintarvike -lehdestä (nro 4/2007)

Elintarviketeollisuudessa, suurkeittiöissä ja terveydenhuollossa vaaditaan korkeaa puhtaustasoa ja hyvää hygieniaa. Toiminnan ja puhdistusten kehittäminen on kuitenkin mahdollista vain, jos puhtautta pystytään mittaamaan ja tuloksia seuraamaan. Puhdistuksista vastaavan henkilökunnan motivaation kannalta on tärkeää myös antaa palautetta puhdistustyön onnistumisesta, mikä vaatii mittaustuloksia. Silmämääräisesti puhtaaksi arvioitu pinta voi sisältää huomattavan määrän soluperäistä likaa ja mikrobeja.

Hygiena-pikatestit sairaaloiden pintahygienian valvontaan

Pintahygienian varmistaminen on tärkeä osa tartuntateiden katkaisemista. Toimiva ja tehokas varmistaminen vaatii kuitenkin tehokkaita ja nopeita mittausmentelmiä, joita voivat käyttää niin hygieniahoitajat, välinehuoltajat kuin siivoustyön johtokin. Tulosten luotettavuudella ja tulosten saamisen nopeudella on suuri merkitys siivouksen ja desinfioinnin onnistumisen valvonnassa ja sitä kautta tartuntateiden katkaisemisessa.

Silmämääräisesti puhtaalta näyttävä pinta voi sisältää huomattavan määrän mikrobeja ja soluperäistä likaa, jonka alla myös virukset voivat säilyä toimintakykyisinä. Hygiena on markkinajohtaja sairaaloiden ja terveydenhuollon pintahygienian mittaamisessa. Hygiena SystemSURE- ja Ensure-luminometrit sekä MediCheck-proteiinijäämätestit tarjoavat tehokkaat työkalut pintahygienian varmistamiseen kaikissa terveydenhuollon kohteissa.

Tutustu tuotteisiimme alla tai lue lisää ladattavista pdf-tiedostoista:

Hygiena-luminometrit ja -pikatestit

Luminometrin kalibrointi ja huolto

Suosittelemme luminometrin kalibroinnin ja toimivuuden tarkistamista vähintään vuosittain tai yrityksen käytössä olevan laatujärjestelmän periaatteiden mukaisesti. Kalibroinnin tarkistus tehdään normaalia pintakontaminaatiota simuloivalla vakioidulla beta-valolähteellä.

Kysy lisää kalibrointi- ja huoltopalvelustamme - katso yhteystiedot.

Kalibrointi- ja huoltopalvelun TILAUSKAAVAKKEEN voit tulostaa TÄSTÄ.

Nopeaa ja tehokasta pinta- ja prosessihygienan valvontaa.
Markkinoiden kevyin ja helppokäyttöisin luminometri. Kehittyneempi versio Hygiena... Lue lisää ›
Markkinoiden herkin valodiodiluminometri.... Lue lisää ›

Tuoteryhmät

Miksi Net-Foodlab Oy?

  1. Osaaminen: Laadunhallinnan ja analytiikan ammattilainen
  2. Yrittäjävetoisuus: Joustavuus ja hyvä palvelu ovat kunnia-asia
  3. Luotettavuus: FINAS-akkreditointi ja AAA-luottoluokitus