Omavalvonta on se työkalu, jolla elintarvikealan toimijat varmistavat tuotteidensa turvallisuuden ja lainmukaisuuden. Tämä ei kuitenkaan ole koko totuus.

KakkuOmavalvonnan tulisi olla paljon muutakin. Hyvin rakennettu ja toteutettu omavalvonta on tehokas väline myös asiakkaiden tyytyväisyyden takaamiseen ja sitä kautta liiketoiminnan varmistamiseen myös tulevaisuudessa.

Oikein rakennettu omavalvonta rakentuu kolmesta osasta: elintarviketurvallisuuteen liittyvien toimintojen ohjauksesta, näitä tukevasta pintahygieniavalvonnasta ja tuotetutkimuksista. Kaikkien näiden tulisi toimia tehokkaasti yhdessä, jotta omavalvonta saavuttaisi sille asetetut tavoitteet.

 

 


 

Näiltä sivuilta löydät omavalvontaan liittyviä tietoja ja vinkkejä omavalvonnan toteuttamiseksi. Me vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiisi ja olemme palveluksessasi omavalvontaan liittyvissä asioissa.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja puhelimitse numerosta 02 2730 888.