netfood®-kumppanuuspalvelut elintarviketeollisuudelle ja suurkeittiöille

netfood® -kumppanuuspalveluista löytyy ratkaisu teollisuuden ja ravintoloiden tuotantoon ja toiminnan laatuun liittyviin koulutus- ja kehittämistarpeisiin. Esimerkkejä palveluistamme ovat mm. erilaiset laadun ja hygienianhallintaan liittyvät koulutukset, hygienia- ja laatujärjestelmäauditoinnit, validointipalvelut sekä omavalvonta- ja laatujärjestelmien kehittämisprojektit. netfood® -kumppanuuspalvelut vapauttavat resursseja asiakkaiden ydinliiketoimintaan. netfood® -kumppanuuspalvelut rakennetaan asiakkaan kulloisenkin tarpeen mukaisesti ja ne skaalautuvat kertaluonteisista koulutuksista aina laadunhallinta- ja laboratoriotoimintojen ulkoistuksiin saakka.

 

kumppanuus pieniTehokasta apua laadunhallinnan kehittämiseen

Net-Foodlab Oy:n kehittämispalvelut ovat tehokas apuväline laadunhallinnan eri osa-alueiden kehittämiseen. Asiakkaanamme voit luottaa kokeneen kehittämistiimimme osaamiseen. Yritysprojektien lisäksi meillä on runsaasti kokemusta myös alueellisten TE-Keskusten ja TEKESin rahoittamista kehittämishankkeista sekä yhteistyöstä korkeakoulujen kanssa. Olemme toteuttaneet menestyksellisesti eri tyyppisiä tuotekehitykseen, hygieniaosaamiseen, puhtaanapitoon ja laadunhallintaan liittyviä kehittämisprojekteja sekä laboratorio- ja laadunhallintatoimintojen ulkoistamisia.

 

Koulutuspalvelut

Tuotamme elintarviketeollisuudelle ja suurkeittiöille alan ominaispiirteet huomioivaa koulutusta. Aihealueita ovat mm. tuotanto- ja työskentelyhygienia, omavalvonta ja HACCP-järjestelmät. Tämän lisäksi järjestämme edelleen myös perinteisiä hygieniaosaamiskoulutuksia sekä hygieniaosaamisen ylläpitoon ja kehittämiseen tähtääviä jatkokoulutuksia.

 

Vuokraa laatupäällikkö

Net-Foodlab Oy tarjoaa kustannustehokkaana täsmäpalveluna laatupäällikkö ja laboratoriopäällikkö vuokrausta pk-elintarvikeyritysten käyttöön. Kokeneet ammattilaisemme Lead Auditor Tuomas Virtalaine (ISO 22000, FSSC 22000, BRC Food ja ISO 9001), Lead Auditor Tomi Mattila (ISO 22000, FSSC 22000 ja ISO 9001) ja Johtava arvioija Anu Johansson (ISO 17025) ovat käytettävissänne niin erilaisissa kehittämishankkeissa kuin elintarviketurvallisuus- ja laboratoriojärjestelmien ylläpidossakin. Miksi palkata omaa päällikköä kun meiltä saat juuri teidän yritykseenne tarvittavan osaamisen aina tarpeen mukaan?

 

Ulkoistusratkaisut

Net-Foodlab Oy tarjoaa elintarviketeollisuudelle kustannustehokkaita tapoja vahvistaa laadunvarmistus- ja laboratorioresursseja aina tarpeen mukaan. Meiltä voitte vuokrata kokeneen laatu- ja laboratoriopäällikön, suunnittelu- ja toteutusapua laboratoriotoimintojen ulkoistamiseen - tai ulkoistaa laadunvarmistuksen osittain tai kokonaan osaavan asiantuntijatiimimme tehtäväksi. Hyvin toteutetut ulkoistusratkaisut vapauttavat asiakkaan omia resursseja yrityksen ydinliiketoimintaan.

_____________________________________________

 

Kiinnostuitko? - ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja puhelimitse numerosta 02 2730 888 tai suoraan 02 2730 891 Tuomas Virtalaine, toimitusjohtaja, johtava arvioija (elintarviketurvallisuusjärjestelmät)