Mikäli laitteenne (SystemSURE II, SystemSURE Plus tai EnSURE) kalibroinnin voimassaoloaika on umpeutumassa tai umpeutunut, niin voitte varmistaa laitteenne toimivuuden ja laitteen antamien tulosten oikeellisuuden toimittamalla luminometrin meille kalibrointiin / vuosihuoltoon.

Suositus kalibroinnille ja huollolle on vähintään vuosittain tai yrityksen käytössä olevan laatujärjestelmän periaatteiden mukaisesti.
Palvelun hinta on 88 € / laite + alv. (sisältäen vuosihuollon ja kalibroinnin tarkistuksen normaalia pintakontaminaatiota simuloivalla vakioidulla beta-valolähteellä).

Kalibrointi suoritetaan laitteille saapumisjärjestyksessä, joten mikäli tarvitsette varalaitetta kalibroinnin ajaksi tai huoltoa laitteelle kiireellisesti - ottakaa yhteyttä ennen laitteen toimittamista. Kalibrointi - ja huoltopalvelumme tavoittaa osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla 02 2730 888

Kalibrointi- ja huoltopalvelua koskevat lähetysohjeet löydät TILAUSKAAVAKKEESTA, jonka voit tulostaa TÄSTÄ.
Huomioi laitetta lähettäessä, että laite tulee toimittaa Postin kautta OVELLE-pakettina
(yrityspalvelut kts. Business Day) tai matkahuollon kautta lähettäessä tulee valita jakopaketti -pakettien lähetysvaihtoehdoista.
(Postista noudettaessa veloitamme 30 € matka- ja toimistokuluja).