hygifood®-laboratoriopalvelut elintarviketeollisuudelle ja suurkeittiöille

Akkreditoitu elintarvikelaboratoriomme tarjoaa kaikki tutkimukset elintarvikesektorin omavalvontaan ja tuotekehitykseen. Valikoimamme kattaa perinteisten mikrobiologisten ja kemiallisten tutkimusten lisäksi myös allergeenitutkimukset, hygieniatutkimukset sekä tuotteiden steriilitestauksen luminometrisilla pikamenetelmillä - tarvittaessa myös asiakkaan omissa tiloissa.

 

laboratorio

Olemme asiakkaillemme luotettava kumppani niin päivittäisessä laadunvarmistuksessa kuin ongelmatilanteiden ratkaisussakin. Laadunvalvontatutkimusten lisäksi laboratoriomme palvelee myös erilaisissa tuotekehitys- ja vientiprojekteissa - hyödynnä laajaa analytiikan ja prosessien osaamistamme!

 

Olemme FINAS-akkreditoitu testauslaboratorio T205 ja laboratoriolla on EVIRAn hyväksyntä EL307. Lisätietoja akkreditoinnista löydät FINAS:in sivulta.

   

Näytteenotto- ja hakupalvelut

Palveluumme kuuluvat asiakkaan tarpeiden mukaan järjestettävät näytteiden nouto- ja näytteenhakupalvelut. Nouto-, näytteenotto- ja raportointipalvelumme toimivat kaikkialla Suomessa. Tutustu myös "liikkuvaan laboratoriopalveluumme" ja omavalvonta.fi palveluun, joka kattaa myös tuhoeläintorjunnan sekä puhdistusvälineet ja -kemikaalit - lue lisää.

 

__________________________________________________

 

Kiinnostuitko? - ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja puhelimitse numerosta 02 2730 888 tai suoraan 02 2730 892 Tomi Mattila, elintarviketurvallisuusasiantuntija.

 

Turun laboratorio