hygifood® CleanMonitor -palvelu puhtaustason mittaamiseen

Kiinteistönhuolto- ja siivouspalvelutoiminnassa puhtaustason tavoitteiden ja tulosten mittaaminen voi olla haasteellista. Asiakkaan käsitys siivouksen tasosta on usein subjektiivinen. Net-Foodlab Oy:n kehittämä hygifood®CleanMonitor -palvelu tuo ATP-mittauksella objektiivisen ratkaisun tilanteeseen.

 

Mitattu puhtaustaso

Siivous_nainen_ID_29765

hygifood®CleanMonitor -palvelu toimii puhtauden mittana. Sen avulla sovittu puhtaustaso mitataan lähtötilanteessa ja sen säilyminen varmistetaan seurannalla myös jatkossa. Koepuhdistuksen tai ensimmäisen siivouskerran jälkeen sovitaan haluttu puhtaustaso ja tästä otetaan puhtausnäytteet. hygifood®CleanMonitor -tulosraportti tuloksista voidaan liittää myös osaksi palvelusopimusta.

 

Kaksi kertaa vuodessa (tai suurissa yksiköissä useammin) otettavilla seurantatutkimuksilla todennetaan puhtaustason säilyminen tai siinä mahdollisesti tapahtuneet muutokset.

 

 

Vaivaton kokonaispaketti

Palvelupaketti sisältää alkumittauksen jälkeen kaksi kontrollinäytteenottokertaa vuodessa. Vaivaton ja kustannustehokas palvelupaketti sisältää näytteenottovälineet, havainnolliset ohjeet ja tarvittavat lomakkeet, näytteiden toimituksen laboratorioon sekä hygifood® CleanMonitor -seurantaraportit.

 

Pintapuhtausnäytteitä otetaan asiakaskohteesta riippuen viidestä viiteentoista kappaletta. Yksittäiset asiakaskohtaiset näytteenottokohteet jaotellaan kolmeen alla olevaan ryhmään.

  1. Myymälätilat ja -tiskit

  2. Valmistustilat ja -välineet

  3. Asiakas- ja sosiaalitilat

 

Miten käytännössä?

Tilaa tarvittava määrä näytteenottopaketteja. Paketti sisältää kaiken näytteenotossa tarvitsemasi: näytteenottopuikot, -ohjeet ja -lomakkeen sekä postitusvalmiin palautuskuoren. Ota pintanäytteet yhdessä asiakkaan kanssa, merkitse näytteenottolomakkeeseen tarvittavat tunnistetiedot ja laita kuori postiin. Postimaksu on valmiiksi maksettu. Näytteet analysoidaan laboratoriossa niiden saapumispäivänä ja hygifood® CleanMonitor -seurantaraportti toimitetaan joko postitse, sähköpostitse tai databank.netfood.fi -tulostietokannan kautta.

 

 

______________________________________________________

 

Kiinnostuitko? - ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja puhelimitse numerosta 02 2730 888.