hygifood® ATP-pintahygieniapalvelu

Nopea tiedonsaanti on ensiarvoisen tärkeää pintahygienian valvonnassa: kun tulokset saadaan heti näytteenoton jälkeen, voidaan kohde tarvittaessa puhdistaa uudelleen ja tällä tavalla olennaisesti vähentää kontaminaatioriskiä.

 

Diagnostiikkalaitteiden ja pikatestien (esim. Hygiena SystemSURE ja UltraSnap - lue lisää) avulla pintahygienian laadunhallinta on nopeaa, mutta mikäli et halua investoida laitteisiin, suosittelemme ratkaisuksi hygifood® ATP-palvelua. Se on kehittämämme nopea ja helppokäyttöinen tutkimus- ja raportointikokonaisuus pintahygienian valvontaan. Palvelu on Suomen ensimmäinen FINAS-akkreditoitu pikamenetelmä pintahygienian hallintaan ja se soveltuu erinomaisesti niin suurkeittiöiden, elintarviketeollisuuden kuin viranomaistenkin käyttöön.

 

Palvelu sisältää näytteenottovälineet, toimituksen, näytteiden palautuskuoren sekä raportoinnin. Laitetta et siis tarvitse, vaan pelkät näytteenottopuikot riittävät - ei tarvetta laiteinvestoinneille!

 

 

Toimi Näin:

Pintahygienia

1. Tilaa tarvitsemasi määrä näytteenottopaketteja. Paketit sisältävät kaiken näytteenotossa tarvittavan materiaalin:
  • halutun määrän näytteenottopuikkoja (esim. 10, 20 tai 30 kpl),
  • näytteenotto-ohjeet,
  • näytteenottolomakkeen ja
  • postitusvalmiin palautuskuoren.

 

2. Ota pintanäytteet, täytä näytteenottolomake ja laita kuori postiin. Postimaksu on valmiiksi maksettu. Kun kuori lähtee postin mukana eteenpäin vielä näytteenottopäivänä, niin tulokset valmistuvat jo seuraavan työpäivän aikana!

 
3. Näytteet analysoidaan laboratoriossa niiden saapumispäivänä ja tutkimustodistus raportteineen toimitetaan joko postitse tai PDF-tiedostona sähköpostitse.
 

 

 

___________________________________

 

Tilaukset ja lisätiedot puhelimitse numerosta 02 2730 888 ja sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..