Hygiena-pikatestit sairaaloiden pintahygieniavalvontaan

Pintahygienian varmistaminen on tärkeä osa tartuntateiden katkaisemista. Toimiva ja tehokas varmistaminen vaatii kuitenkin tehokkaita ja nopeita mittausmentelmiä, joita voivat käyttää niin hygieniahoitajat, välinehuoltajat kuin siivoustyönjohtokin. Tulosten luotettavuudella ja tulosten saamisen nopeudella on suuri merkitys siivouksen ja desinfioinnin onnistumisen valvonnassa ja sitä kautta tartuntateiden katkaisemisessa.

m sairaala 200x133

Silmämääräisesti puhtaalta näyttävä pinta voi sisältää huomattavan määrän mikrobeja ja soluperäistä likaa, jonka alla myös virukset voivat säilyä toimintakykyisinä. Hygiena on markkinajohtaja sairaaloiden ja terveydenhuollon pintahygienian mittaamisessa. Hygiena SystemSURE- ja Ensure -luminometrit sekä MediCheck-proteiinijäämätestit tarjoavat tehokkaat työkalut pintahygienian varmistamiseen kaikissa terveydenhuollon kohteissa.

 

ATP-testaus

Luminometriaa eli ATP-testausta käytetään laajasti pintahygienian valvonnassa sen mahdollistaman tiedon saannin nopeuden vuoksi. Kun tulokset saadaan heti näytteenoton jälkeen, voidaan kohde tarvittaessa puhdistaa uudelleen ja tällä tavalla olennaisesti vähentää kontaminaatioriskiä. Nopeat valvontamenetelmät mahdollistavat sekä turvallisemman sairaalaympäristön että puhdistusprosessien tehokkaan kehittämisen -lue lisää

 

ATP-testaus terveydenhuollossa: Case North Tees

Käyttökokemuksia SystemSUREn käytöstä sairaalaympäristössä:

hygifood® ATP-palvelu

Jos etsit ehdottoman luotettavaa menetelmää pintahygieniavalvontaan suosittelemme Net-Foodlab Oy:n kehittämää hygifood® ATP-palvelua. Se on ainoa FINAS-akkreditoitu pikamenetelmä pintahygienian valvontaan - lue lisää

 

Hygiena International Ltd

 • Luminometrit
  • SystemSURE Plus™
  • EnSURE™
  • + UltraSnap ATP-reagenssit
  • + SuperSnap ATP-reagenssit
 • Proteiinijäämätestit
  • PRO-Clean™
  • Medi-Check™
luminoensure

 

 

 Kiinnostuitko? - ota yhteyttä ja kysy lisää!
Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja puhelimitse numerosta 02 2730 888 tai suoraan 02 2730 893 Anu Johansson, avainasiakaspäällikkö ja arvioija.